ŽC 112: Dijete na biciklu udarilo u kombi, autom sletio s ceste

U protekla 24 sata Županijski centar 112 Čakovec zaprimio je ukupno 96 poziva. Od toga je 46 poziva bilo namjenskih i iste je obradio/proslijedio nadležnim žurnim službama u Međimurskoj županiji.

Najviše potiva proslijeđeno je Hitnoj medicinskoj pomoći Čakovec (21) i Policijskoj upravi međimurskoj (17). Od događaja izdvajaju dojave o provali u obiteljsku kuću u Pleškovcu, dojavu o udara bicikliste – djeteta u kombi u Čakovcu te dojavu o slijetanju osobnog vozila s ceste u Čakovcu (Mihovljanska ulica) nakon čega je vozač s autom napustio mjesto događaja.

JVP Čakovec ukupno je zaprimila 29 poziva. Kod 11 poziva izašli su na intervenciju, 5 poziva je bilo lažnih, dok kod 13 poziva nije bilo potrebe za intervencijom. ŽC 112 Čakovec javlja kako su i  dalje su na snazi redovne mjere obrane od poplava na rijeci Muri. Na mjernoj stanici Mursko Središće vodostaj u 7 sati iznosio je +368 cm.

Na snazi su i redovne mjere obrane od poplava  na malom slivu Trnave te je još uvijek zatvorena  županijska cesta 2245  i malogranični prijelaz u Svetom Martinu na Muri (od mosta prema Hotizi).

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije