ŽC 112: U Goričanu autom udario u banderu, vodostaj Mure stagnira

U protekla 24 sata Županijski centar 112 Čakovec zaprimio je ukupno 76 poziva. Od toga je 28 poziva bilo namjenskih i iste je obradio/proslijedio nadležnim žurnim službama u Međimurskoj županiji.

Od važnijih dojava izdvajaju poziv o provali u sušaru PZ Čakovec u Kotoribi i poziv o remećenju javnog reda i mira u Sitnicama. U četvrtak, 4. rujna oko 8 sati stigla je dojava o slijetanju s ceste osobnog automobila u Goričanu (Školska ulica) koji je udario u betonsku banderu. Na sreću ozlijeđenih nije bilo, ali je nastala materijalna šteta.

U protekla 24 sata JVP Čakovec ukupno je zaprimila 25 poziva od čega su 10 slučaja morali intervenirati na terenu. ŽC 112 Čakovec javlja kako su i  dalje su na snazi redovne mjere obrane od poplava na rijeci Muri. Na mjernoj stanici Mursko Središće vodostaj u 7 sati iznosio je +399 cm.

Na snazi su i redovne mjere obrane od poplava  na malom slivu Trnave te je još uvijek zatvorena  županijska cesta 2245  i malogranični prijelaz u Svetom Martinu na Muri (od mosta prema Hotizi).

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije