Građani za vikend ostali bez mesa, novčanika, nakita, obuće…

Policijska uprava međimurska javlja o nekoliko krađa koje su se dogodile za vikend. U petak, 29. kolovoza u vremenu od 14.30 do 15.15 sati u Čakovcu, u Ulici bana Josipa Jelačića, nepoznati počinitelj je iz otključane kuće ukrao raznu obuću i smrznuto meso.

Tijekom noći s 30. na 31. kolovoza na obali akumulacijskog jezera u Gornjem Kuršancu, nepoznati kradljivac je iz otključanog osobnog automobila krapinskih registracijskih oznaka, ukrao nekoliko kutija cigareta te novčanik u kojem su se nalazili osobni dokumenti, bankovne kartice i novac.

U nedjelju, 31. kolovoza u vremenu od 10 do 13.55 sati u Nedelišću, u Sajmišnoj ulici, nepoznati lopov je kroz krilo prozora otvorenog na ovjes otvorio drugo zatvoreno krilo, te ušao u obiteljsku kuću gdje je ispremetao stvari i ukrao ručni sat, nakit i novac. Istog dana u 16.15 sati u Čakovcu, u Ulici Vladimira Nazora, policijski službenici u krugu poduzeća u stečaju zatekli su dvije muške osobe, 43 i 45 godišnjake iz Pribislavca, koji su u zgradi poduzeća demontirali razne električne kablova te ih u krugu poduzeća pripremili za odnošenje.

Materijalne štete u svim krađama procjenjuju se na nekoliko tisuća kuna.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije