Noćni pohodi: Usmrtili i ukrali svinju te pokrali dijelove motora

Tijekom noći s 25. na 26. kolovoza u Gornjem Kraljevcu, u Ulici Remis, nepoznati počinitelj (ili više njih) je u nezaključanom svinjcu usmrtio i ukrao jednu svinju, a pokušao je usmrtiti još jednu u čemu nije uspio, javljaju iz policije.

Protiv počinitelja će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu radi kaznenog djela “Ubijanje ili mučenje životinja”. Iste noći u Zasadbregu je nepoznati počinitelj provalio u ugostiteljski objekt gdje je ispremetao stvari, a potom i u aparat za igru odakle je ukrao novac.

U utorak, 26. kolovoza u vremenu od ponoći do 5.45 sati u Žiškovcu, nepoznati lopov je provalio u ugostiteljski objekt odakle je ukrao novac i cigarete. Materijalne štete procjenjuju se na nekoliko tisuća kuna.

U vremenskom periodu od 21. do 26. kolovoza u Čakovcu, u Ulici dr. Ivana Novaka, nepoznati kradljivac je iz neograđenog privatnog poduzeća sa tovarnog prostora teretnog automobila ukrao dijelove motora teretnog vozila u vrijednosti od nekoliko tisuća kuna.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije