Novi slučaj nasilja: Pijan verbalno i fizički napao konobaricu

Ovih dana svjedoci smo nemilih događaja brutalnih premaćivanja. U centru Čakovcu je pretučen A.B. (20) iz Malog Mihaljevca, a u Varaždinu V.L. (21) kojeg su maloljetni huligani tražili novčanik i mobitel što im je on odbio dati nakon čega su ga premlatili.

Mladića iz Malog Mihaljevca nakon verbalnog sukoba oko razbijene boce fizički je napao 19-godišnjak iz Čakovca. Potom ga je 20-godišnjak iz Čakovca odgurnuo zbog čega je pao na tlo, gdje ga je stolicom u predjelu noge udario 18-godišnjak iz Pribislavca i time mu nanio tešku tjelesnu ozljedu, koja je okvalificirana u Županijskoj bolnici Čakovec.

U našu redakciju stigla je nova dojava o fizičkom napadu što su nam i službeno potvrdili u policiji. U nedjelju, 17. kolovoza oko 12.30 sati u Kotoribi, u Ulici kralja Tomislava u ugostiteljskom objektu javni red i mir na naročito drzak način narušavao je 42-godišnjak iz Kotoribe koji je bez povoda i pod utjecajem alkohola počeo vikati.

Kada ga je konobarica iz Donjeg Vidovca zamolila da prestane, verbalno i fizički ju je napao te ozlijedio. Protiv 42-godišnjaka će se podnijeti optužni prijedlog prema Prekršajnom sudu u Čakovcu, izvjestili su iz policije.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije