Kotoriba: Maloljetni biciklist oduzeo prednost pa naletio na auto

U petak, 8. kolovoza oko 16.10 sati u Kotoribi u Ulici Alojzije Stepinca, dogodila se prometna nesreća u kojoj je se maloljetni vozač bicikla, sa prostora ispred crkve uključivao u promet, a da nije propustio sva vozila koja se kreću cestom, zbog čega je biciklom udario u osobni automobil čakovečkih registracijskih oznaka s kojim je upravljao 42-godišnjak iz Kotoribe.

Nakon udara biciklist se prevrnuo i pao na kolnik. Vozilom Zavoda za hitnu medicinu, ozlijeđeni vozač bicikla prevezen je u Županijsku bolnicu Čakovec gdje je utvrđeno da teško ozlijeđen te je zadržan na daljnjem liječenju.

Proteklog vikenda zabilježene četiri prometne nesreće: Vikend rekorder s 1,91 promila alkohola

Tijekom proteklog vikenda na cestama Međimurske županije dogodile su se ukupno 4 prometne nesreće, od čega 1 sa ozlijeđenim osobama u kojima je 1 osoba teško ozlijeđena, te 3 sa nastalom materijalnom štetom.

Greške koje su prethodile prometnim nesrećama bile su nepropisna i neprilagođena brzina u 2 prometne nesreće, nepropisno okretanje, skretanje i vožnja unatrag u 1 prometnoj nesreći, te ostale greške također u 1 prometnoj nesreći.

Prisutnost alkohola u organizmu utvrđena je kod 1 sudionika prometne nesreće, u količini od 1,91 g/kg, a utvrđena je kod 28-godišnjeg vozača osobnog automobila, sudionika prometne nesreće s nastalom materijalnom štetom u Podturnu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije