Lopovi ne miruju: Krali cigarete, trimere, guske, patke, torbice…

Donosimo današnje izvješće Policijske uprave Međimurske i Županijskog centra 112:

Tijekom noći sa nedjelje na ponedjeljak, 3./4. kolovoza od 20,30 do 2,55 sati u Kolodvorskoj ulici u Donjem Mihaljevcu, nepoznati počinitelj provalio je u trgovinu poduzeća iz Draškovca i ukrao cigarete i novac. Materijalna šteta cijeni se na više tisuća kuna.

U razdoblju od 26. srpnja do 1. kolovoza u Čakovečkoj ulici u Donjem Kraljevcu, nepoznati počinitelj je iz izložbenog prostora trgovine vlasništvo poduzeća iz Čakovca ukrao nekoliko komada motornih trimera. Materijalna šteta cijeni se na nekoliko tisuća kuna.

Tijekom noći sa nedjelje na ponedjeljak, 3./4. kolovoza u Čakovečkoj ulici u Podturnu nepoznati je počinitelj iz tri dvorišta i gospodarskih objekata ukrao više komada raznih domaćih životinja. Iz dvorišta vlasništvo 52-godišnjaka ukrao je više komada guski, te nekoliko komada zečeva i patki, iz dvorišta vlasništvo 65-godišnjaka više komada zečeva i nekoliko komada kokoši, a iz dvorišta vlasništvo drugog 52-godišnjaka više komada patki i kokoši. Materijalna šteta cijeni se na nekoliko tisuća kuna.

U utorak, 4. kolovoza, u vremenu od 20 do 23,30 sati u Ulici Otokara Keršovanija u Čakovcu, nepoznati je počinitelj iz stalka za bicikle kod zgrade ukrao dva zaključana muška bicikla, vlasništvo 40-godišnjakinje i 41-godišnjakinje iz Ivanovca, kojima su se koristila njihova djeca. Materijalna šteta u oba slučaja cijeni se na više tisuća kuna.

U Murskom Središću torbicu 44-godišnjakinji ukrao maloljetnik

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je tešku krađu na drzak način u Ulici Marka Kovača u Murskom Središću, 29. srpnja oko 14,20 sati počinio maloljetnik iz Murskog Središća. On je, vozeći se na biciklu, sustigao 44-godišnjakinju iz Murskog Središća i iz košare na njezinom biciklu ukrao joj torbicu sa novcem, mobitelom i osobnim dokumentima, te je time oštetio za nekoliko tisuća kuna.

ŽC 112 javlja da su u protekla 24 sata ŽC 112 Čakovec zaprimili ukupno 117 poziva. Od toga je 40 poziva bilo namjenskih i iste je obradio/proslijedio nadležnim žurnim službama u Međimurskoj županiji, te da su zaprimili dojavu o provali u obiteljsku kuću u Goričanu.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije