Perica se na Dravi rodio, s njom živio i otišao u vječnost

Policijska uprava međimurska danas se službeno oglasila priopćenjem o utapanju 59-godišnjaka iz Preloga o čemu smo javili u ponedjeljak neposredno nakon pronalaska utopljenika.

U ponedjeljak, 28. srpnja, u 6,34 sati Policijska uprava međimurska obaviještena je da se u vodi jezera “HE Dubrava” kod Preloga nalazi mrtvo tijelo nepoznatog muškarca. Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da se radi o 59-godišnjaku iz Preloga koji se utopio tijekom noći sa nedjelje na ponedjeljak, 27. na 28. srpnja, u vremenu od 20 do 6,30 sati.

Kriminalističko istraživanje nastavlja se kako bi se utvrdile točne okolnosti pod kojima se 59-godišnjak utopio. Naš portal saznaje da se radi Perici Jagarincu za kojeg mještani kažu da je pola života proveo na Dravi i da je bio jedna od “legendi” Preloga jer je uvijek prvi otvarao sezonu kupanja na Dravi. Dodaju da je bio duša od čovjeka.

Kako piše Sanja Pigac, osnivačica Facebook grupe Priločanci, Perica je živio sam, uvijek spreman na šalu i raznorazne huncuge. Najviše na svijetu volio je Dravu, na kojoj je bila i njegova obitelj, kako je kazao Damjanu Kolareku, koji je s njim lani napravio prekrasan kratki intervju.

Njegova obitelj bili su labudovi, koje je svakodnevno posjećivao i hranio. Na Dravi se rodio, na Dravi i za Dravu je živio, sa Dravom je otišao u vječnost…., napisala je S. Pigac. Posljedni ispraćaj bit će u srijedu u 16 sati.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije