Krađe se nastavljaju: Lopovi provaljivali i krali diljem Međimurja

Policijsko izvješće i danas je ispunjeno teškim krađama koje su se dogodile diljem Međimurja. U vremenskom razdoblju od 12. do 14. srpnja u Čakovcu u Ulici dr. Ante Starčevića, nepoznati počinitelj provalio je u trgovinu i ukrao novac.

U Čakovečkoj ulici u Pušćinama provaljeno je u spremnik teretnog vozila čakovečkih registracijskih oznaka odakle su lopovi istočili i ukrali gorivo. Tijekom noći s 13. na 14. srpnja u Donjoj Dubravi u Ulici Krbulja, nepoznati kradljivac je na nogometnom igralištu pokušao provaliti u hladnjaču koja je vlasništvo poduzeća iz Koprivnice, ali je odustao od daljnje namjere. Potom je provalio u skladište sportske udruge odakle je ukrao  pića i plinsku bocu.

U Palovcu u Glavnoj ulici, nepoznati počinitelj je u voćnjaku iz zemlje iščupao i ukrao nekoliko desetaka metalnih stupova. U ponedjeljak, 14. srpnja od 10 do 11.30 sati u Čakovcu u Ulici bana Josipa Jelačića, nepoznati kradljivac je kroz pritvoreni prozor ušao u obiteljsku kuću, gdje je ispremetao stvari i ukrao razni nakit i satove.

Materijalne štete u navedenim krađama procjenjuju se na više tisuća kuna.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije