Na međimurskim cestama: Teško ozlijeđeni putnica i biciklista

Policijska uprava međimurska javlja kako su se u subotu, 12. srpnja na međimurskim prometnicama dogodile dvije prometne nesreće. Oko 14.40 sati, na kolniku državne ceste između naselja Mačkovec i Slemenice, dogodila se prometna nesreća u kojoj vozač osobnog automobila čakovečkih registracijskih oznaka, 80-godišnjak iz Čakovca, brzinu kretanja vozila nije prilagodio gustoći prometa (zaustavljena kolona).

Zbog toga svoje vozilo nije mogao zaustaviti, te je u kočenju udario u stražnji dio osobnog automobila čakovečkih registracijskih oznaka s kojim je ispred bio zaustavljen 32-godišnjak iz Šenkovca, a čije je vozilo od siline udara odbačeno unaprijed i udarilo je u stražnji dio osobnog automobila čakovečkih registracijskih oznaka s kojim je ispred njega bila zaustavljena 46-godišnjakinja iz Hlapićine.

U Županijsku bolnicu Čakovec je zbog ozljeda prevezena 46-godišnja vozačica osobnog automobila i putnica iz njenog vozila, 83-godišnjakinja iz Čakovca, gdje je liječničkim pregledom utvrđeno da je vozačica lakše ozlijeđena, a putnica teško, radi čega je zadržana na liječenju. Protiv 80-godišnjaka će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Druga se nesreća dogodila oko 17.20 sati na kolniku županijske ceste između Knezovca i Mačkovca u kojoj se vozač bicikla, 52-godišnjak iz Mačkovca, nije kretao što bliže desnom rubu kolnika, zbog čega je na ravnom dijelu ceste biciklom sišao izvan kolnika na travnatu površinu, gdje se prevrnuo i pao, pri čemu se teško ozlijedio.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije