Drski lopov na biciklu djevojčici prišao s leđa i ukrao joj mobitel

U nedjelju, 13. srpnja oko 16.20 sati u Pribislavcu u Ulici Augusta Šenoe, nepoznati počinitelj je, vozeći se na biciklu, s leđa prišao djetetu s područja Međimurske županije te joj iz stražnjeg džepa hlača ukrao mobitel. 

Počinitelj bi bio muška osoba, starosti oko 20 godina, obučen u zelenu majicu kratkih rukava i karirane hlače, a koristio se biciklom krem boje. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, javljaju iz policije gdje su zabilježili još nekoliko teških krađa. U petak, 11. srpnja od 11.45 do 12.30 sati u Čakovcu u Ulici Ivana Gundulića, nepoznati lopov provalio je u obiteljsku kuću i ukrao prijenosno računalo.

Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu. Tijekom noći s 12. na 13. srpnja, u Murskom Središću u Frankopanskoj ulici, provaljeno je u prostorije športsko – ribolovnog društva odakle su ukradena alkoholna pića vrijednosti nekoliko stotina kuna.

Ženu na groblju napao 20-godišnjak iz Sitnica

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je kazneno djelo teške krađe na držak način, u srijedu, 9. srpnja oko 17.55 sati na groblju u Murskom Središću, počinio 20-godišnjak iz Sitnica, koji je prišao 59-godišnjakinji iz Murskog Središća i sa vrata joj otrgnuo i ukrao  zlatni lančić. Protiv počinitelja će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije