Lopovi bez milosti: Udruzi slijepih ukrali računalo

Policijska uprava međimurska javlja o nekoliko teških krađa. U srijedu, 18. lipnja u vremenu od 1 do 5.30 sati u Jurovcu je nepoznati počinitelj provalio u ugostiteljski objekt iz kojeg je ukrao cigarete i novac, a potom i u susjednu trgovinu iz koje je također ukrao cigarete i novac.

Ukupna materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna. Istog dana u vremenu od 19.30 do 19.45 sati u Pribislavcu u Industrijskoj ulici, nepoznati lopov je napravio otvor u ogradi i ušao u krug privatnog poduzeća, te iz dvorišta preko ograde prebacio 5 komada metalnih bačvi koje je potom sakrio u blizini iza napuštene kuće u Pribislavcu gdje su ih pronašli policijski službenici i vratili vlasniku.

Tijekom noći s 18. na 19. lipnja zabilježene su dvije krađe. U Čakovcu u Športskoj ulici, nepoznati kradljivac provalio je u ugostiteljski objekt u sklopu gradskih bazena, gdje je ispremetao stvari i ukrao novac. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.

U čakovečkoj Ulici kralja Tomislava provaljeno je u prostoriju jedne udruge odakle je ukradeno prijenosno računalo. Neslužbeno saznajemo da su bez računala ostali članovi Udruge slijepih.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije