Muškarac (33) iz D. Dubrave noću “operirao” po kotoripskim kafićima

Tijekom noći s 12. na 13. lipnja u poljskom predjelu zvanom “Grabanice”, između naselja Nedelišće i Dunjkovec, nepoznati počinitelj provalio je u vikendicu koja je vlasništvo muškarca iz Dunjkovca gdje je ispremetao stvari, ali ništa nije ukrao.

Potom je provalio u spremište  odakle je ukrao bušilicu vrijednosti više stotina kuna. Iste noći u šumskom predjelu zvanom “Hrastinka”, između naselja Pretetinec i Slakovec, nepoznati kradljivac provalio je u objekt, vlasništvo udruge iz Pretetinca, ali ništa nije ukrao. Nakon toga je provalio u spremište objekta gdje je ukrao sjekire, pilu i tanjur za kotlovinu, javljaju iz policije. Županijski centar 112 Čakovec zaprimio je pak dojavu o krađi kokoši u Selnici.


Iz kafića krao novac i alkholna pića

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 33-godišnjak iz Donje Dubrave počinio tri kaznena djela “teške krađe”. On je 24. srpnja 2011. u vremenu od ponoći do 7.50 sati u Kotoribi u Murskoj ulici, provalio u ugostiteljski objekt, te ukrao novac i alkoholna pića. Potom je provalio i u nekoliko aparata za igru odakle je također ukrao novac. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.

Tijekom noći s 4. na 5. siječnja ove godine u Kotoribi, u Ulici kralja Tomislava, provalio je u skladište ugostiteljskog objekta odakle je ukrao novčanik s novcem. Zatim je provalio i u aparat za igru, ali ništa nije ukrao. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna. 8. veljače ove godine u vremenu od ponoći do 7.50 sati u Kotoribi u Murskoj ulici, provalio je u ugostiteljski objekt i ukrao razna alkoholna pića u vrijednosti nekoliko tisuća kuna. Protiv njega će se podnijeti kaznene prijave Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.


Pronađen kradljivac ribičkih štapova

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 33-godišnjak iz Kotoribe počinio kazneno djelo “krađe” koja se dogodila tijekom noći s 19. na 20. travnja ove godine u Ulici Alojzija Stepinca u Kotoribi, gdje je iz nezaključane pomoćne prostorije ukrao ribolovne štapove i pripadajuće role. Materijalna šteta procjenjuje se na više tisuća kuna, a protiv počinitelja će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije