Naručio Playstation 3, dobio tri kile međimurskog krumpira

41-godišnji Danijel Prosenik iz Stubičkih Toplica bio je žrtva neobične prevare putem oglasnika. Naručio je sedmogodišnjem sinu Playstation 3 koji se na oglasniku prodavao za 1000 kuna. S pošiljateljem koji se predstavio kao Dušan Balog s adresom u Murskom Središću dogovorio se da mu je pošaljem poštom i da će plaćanje biti po preuzimanju.
 

Poštom mu je stiglo nešto sa brojkom 3, ali ne Playstation 3 već tri kilograma bijelog međimurskog krumpira. – Nisam nimalo posumnjao kad smo se dogovarali. Često kupujem tako i šaljem drugima, ništa mi nije bilo sumnjivo. Još me nazvao sutradan da je paket predao na pošti – ispričao je Danijel iz Stubičkih Toplica za 24sata.
 

Kako kaže, mami je ostavio 1100 kuna, toliko je otrprilike trebalo platiti preuzimanje i dostavu koja pošiljka je predana na pošti u Murskom Središću. Kako njega nije bilo doma, paket je platila mama, a on je paket otvorio sutradan i imao što za vidjeti.

Na pošti u njegovim Stubičkim Toplicama napravljen je zapisnik, a to su mu još naplatili 20 kuna. Danijelu preostaje samo privatna tužba jer policija podnosi prijavu samo za štetu veću od 2 tisuće kuna. Kaže da neće odustati jer će možda tužba pomoći da se prevaranta strpa iza rešetaka gdje će mu taj krumpir odnijeti da ima za gablec, ispričao je u razgovoru za 24sata.

Cijena novog Playstation 3, 12GB u dućanu je 1600 kuna, a onog sa 500GB za tisuću kuna je veća.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije