Upucan pas operiran: Mirko Cro Cop ponudio platiti Ollyjevo liječenje

– Upravo smo se vratili iz veterinarske ambulante. Mali hrabri Olly je operiran, kosti nožice su spojene, postavljeni su vanjski fiksatori. Ostale rane ne izgledaju strašno, ali ne znamo koliko su nastradali živci noge jer se sačma rasula i napravila prilično veliki nered.

Počeo je jesti i izvan je opasnosti. Ogromno hvala svima na podršci, na uplaćenim donacijama. Novac za operaciju je skupljen (koliki će biti postoperativni trošak ne znamo još), sada se samo nadamo da oporavak neće trajati jako dugo (pretpostavka veterinara je do 3 mjeseca) i da će Olly moći stati na svoju nogicu – napisala je na Facebook profilu Aleksandra Hampamer, voditeljica azila Prijatelji Čakovec.

Podsjetimo, lovac iz Varaždina pokušao je ubiti Ollya tako što ga je upucao u glavu i bacio u kanal uz Dravu, u blizini Orehovice. Ranjenog psa spasili su djelatnici Udruge Spas i Skloništa za životinje Prijatelji Čakovec. Pas je zbrinut u ambulanti u Čakovcu, a imao je prostrjelne rane čeone kosti i sinusa, prostrjelnu ranu prednje lijeve noge u kojoj su mu smrskane kosti.

Čim je čuo za slučaj, najtrofejniji hrvatski borac Mirko Cro Cop Filipović (39) ponudio je platiti Ollyjevo liječenje, javlja portal 24sata.hr. Varaždinska udruga i Sklonište za životinje Prijatelji Čakovec će protiv monstruoznog lovca podnijeti kaznenu prijavu. Policija mu još utvrđuje identitet, a prijeti mu do godina dana zatvora.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije