Poznat opis razbojničkog trojca koji je napao ženu (40) iz Palovca

O teškom razbojništvu koje se dogodilo u petak 11. travnja oko 12,30 sati na poljskom putu između Belice i Palovca javili smo istog dana. Službeno priopćenje o tom nemilom događaju stiglo je iz Policijske uprave međimurske.

Navode kako su tri nepoznate muške osobe zaustavile su 40-godišnjakinju iz Palovca koja se biciklom vozila u smjeru Palovca, prepriječivši joj put, i uz prijetnju da će je ozlijediti od nje zatražile novac.

Nakon što im je ona dala novac kojeg je imala uz sebe jedan od počinitelja nepoznatim ju je oštrim predmetom lakše ozlijedio po nozi. Materijalna šteta cijeni se na više tisuća kuna, a protiv počinitelja će se podnijeti kaznena prijava Županijskom državnom odvjetniku u Varaždinu.

Počinitelji bi prema opisu bili:

– muškarac mlađe dobi, visine oko 170 cm, srednje građe, kratko ošišane kose, obučen u donji dio trenirke tamnije boje i majicu sa kapuljačom svjetlije boje, sa uzorkom na prsima,
– muškarac mlađe dobi, izrazito tamne puti, kratke crne kose, srednje tjelesne građe, visine oko 165 cm, obučen u donji dio trenirke tamnije boje, sa svijetlom prugom, bijele tenisice i gornji dio trenirke tamne boje,
– muškarac starosti oko 50 godina, krupnije građe, nosi brkove, visine oko 170 cm, obučen u plave traperice i kariranu košulju.


Službeni detalji nesreće u Gornjem Kuršancu

Istog dana smo javili kako se u popodnevnim satima u Gornjem Kuršancu na raskrižju Ulice bana Josipa Jelačića i Čakovečke, 74-godišnji vozač osobnog automobila varaždinskih registracijskih oznaka iz Varaždina, krećući se kolnikom Ulice bana Josipa Jelačića, dolaskom do raskrižja s Čakovečkom ulicom koja je prometnim znakom označena kao cesta s prednošću prolaska, ušao je u raskrižje skrećući ulijevo, a da nije propustio sva vozila koja se kreću tom cestom.

Zbog toga je u lijevi bočni dio njegova automobila u kočenju prednjim dijelom udario motocikl čakovečkih registracijskih oznaka kojim je Čakovečkom ulicom upravljao 37-godišnjak iz Čakovca. Nakon udara došlo je do prevrtanja motocikla i pada vozača na kolnik.

Vozač motocikla prevezen je u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje je utvrđeno da je lakše ozlijeđen, ali je zadržan na liječenju. Protiv 74-godišnjaka će se podnijeti Optužni prijedlog Prekršajnom sudu u Čakovcu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije