Prijavio brata zbog nasilja: “Vrijeđao me, napao i razbio novi televizor”

U redakciju našeg portala javio se M.P. (24) iz Mačkovca koji je kako tvrdi, policiji podnio prijavu protiv starijeg brata N.P. (30) zbog obiteljskog nasilja o čemu je policija napravila zapisnik. Ispričao nam je kako se nasilje dogodilo 19. ožujka oko 19 sati.

– U vidno pijanom stanju u kuću je ušao moj brat koji tu ne živi. Bez ikakvog razloga i povoda govorio je puno ružnih riječi. Ušao je u moju sobu i počeo vikati na mene. Nekoliko puta sam ga zamolio da ne galami, napusti sobu i ostavi me na miru. Međutim, to ga je još više razbjesnjelo tako da je zgrabio potpuno novi LCD televizor, star svega tri dana i bacio ga u stol te razbio.

Međutim, tu nije stao! Nasrnuo je na mene i nakon toga pobjegao. Njegov divljački pohod prijavio sam policiji – ispričao je cijeli događaj. Kaže da takvim ljudima treba stati na kraj, a ne da se slobodno šeću i druge maltretiraju koji u strahu moraju odlaziti na posao.

Na naš upit u policiji su nam samo potvrdili da taj slučaj imaju u evidneciji i da su protiv 30-godišnjaka podnijeli optužni prijedlog.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije