Za vikend deset nesreća, u akciji “Alkohol” rekorder biciklista

Tijekom proteklog vikenda na međimurskim cestama evidentirano je ukupno 10 prometnih nesreća, od čega 3 prometne nesreće s ozlijeđenim osobama u kojima je jedna osoba teško ozlijeđena i 6 lakše, te 7 prometnih nesreća sa nastalom materijalnom štetom. Prisutnost alkohola u organizmu zabilježena je kod 2 sudionika prometnih nesreća.


U akciji “Alkohol” utvrđena 23 prekršaja

Policijski službenici Policijske uprave međimurske, tijekom noći s 22. na 23. ožujka, u vremenu od 21 do 5 sati, proveli su operativnu akciju “Alkohol”. Tijekom provođenja akcije utvrđena su ukupno 23 prekršaja od čega 11 prekršaja upravljanja vozilom pod utjecajem alkohol i 12 ostalih prekršaja.

Najveća utvrđena koncentracija alkohola u količini od 2,24 g/kg zabilježena je kod 50-godišnjeg vozača bicikla iz Mihovljana.


Prodaja bicikala nepoznatih vlasnika

U subotu 29. ožujka s početkom u 9 sati u Policijskoj upravi međimurskoj, u Ulici Jakova Gotovca 7, održati će se prodaja nađenih bicikla i drugih predmeta  nepoznatih vlasnika. Prodaja će se odvijati javnim nadmetanjem, a bicikli i premeti mogu se razgledati navedenog dana, u vremenu od 8 do 9 sati.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije