Lopovi u akciji: Ukrali drva, gorivo, felge, alat i pumpu

Tijekom noći s 11. na 12. ožujka u vremenu 17.45 do 7.45 sati u poljskom predjelu zvanom “Kupinjak”, nedaleko Pribislavca, nepoznati počinitelj provalio je u pčelinjak koji je vlasništvo muškarca iz Pribislavca, odakle je ukrao razni alat i vrtnu pumpu, javljaju iz policije.

Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je u vremenskom razdoblju od 1. do 11. ožujka u Savskoj Vesi u Ulici Josipa Bajkovca, nepoznati lopov iz nezaključane garaže ukrao PVC kanistre sa nekoliko stotina litara goriva.

U vremenskom razdoblju od 15. listopada 2013. do 12. ožujka u šumskom predjelu zvanom “Pri Šeleku” u blizini Gornjeg Koncovčaka, nepoznati počinitelj porušio je i ukrao stabala drva bukve i brijesta, ukupne drvne mase oko 15 kubnih metara, vlasništvo muškarca iz Hlapičine.

Također, kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je tijekom noći s 10. na 11. ožujka u Donjoj Dubravi u Ulici Matije Gupca, nepoznati kradljivac u dvorištu kuće ušao u nezaključanu šupu gdje je ukrao aluminijske felge sa gumama.

Materijalne štete u spomenutim krađama procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije