OSVJEŽENO: U teškoj prometnoj nesreći ozlijeđeno pet osoba

Osvježeno 3.3.2014. u 10,32:

Službeno priopćenje PU međimurske:

U subotu, 1. ožujka oko 17 sati, na državnoj cesti između naselja Sveti Križ i Štefanec, dogodila se prometna nesreća u kojoj vozačica osobnog automobila čakovečkih registracijskih oznaka, 50-godišnjakinja iz Pribislavca, brzinu kretanja vozila nije prilagodila osobinama ceste (zavoj) radi čega je u zavoju došlo do zanošenja vozila i prelaska na obilježenu prometnu traku namijenjenu za promet vozila iz suprotnog smjera, te udara vozila u osobni automobil čakovečkih registracijskih oznaka s kojim je iz suprotnog smjera upravljao 45-godišnjak iz Čakovca.

Nakon udara vozilo kojim je upravljala 50-godišnja vozačica sišlo je izvan kolnika na poljoprivrednu površinu. Vozilom Zavoda za hitnu medicinu Međimurske županije, u Županijsku bolnicu Čakovec prevezeni su vozač osobnog automobila, te četiri putnice iz osobnog automobila kojim je upravljala 50-godišnjakinja. Liječničkim pregledom utvrđeno je da su vozač, te dvije putnice, 23-godišnjakinja iz Pribislavca i 21-godišnjakinja iz Nedelišća, teško ozlijeđeni, dok su dvije putnice, 26-godišnjakinja iz Pribislavca i 20-godišnjakinja iz Pleškovca, lakše ozlijeđene.

Protiv 50-godišnje vozačice osobnog automobila podnijet će se kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Danas (subota, 1. ožujka 2014.) oko 17 sati na cesti Štefanec – Sveti Križ dogodila se teška prometna nesreća između dva osobna automobila.

Kako saznajemo, ozlijeđeno je pet osoba koje su prevezene u županijsku bolnicu Čakovec. Prema neslužbenim informacijama, u jednom automobilu su bile četiri ženske osobe (koje su sve ozlijeđene) uz vozačicu. Sudarile su se frontalno prešašvi u drugi trak s drugim automobilom u kojem je bio vozač koji je također ozlijeđen.

Očevid je u tijeku, a više informacija donosimo kasnije u suradnji s PU međimurskom.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije