Srednjoškolca napala i pretukla trojica maloljetnih huligana?

Nezavisni vijećnik u Gradskom vijeću Grada Čakovca Predrag Kočila za četvrtak 27. veljače u čakovečkom Hotelu Park sazvao je konferenciju za novinare povodom još jednog napada huligana na srednjoškolce koji se dogodio 20. veljače u 18 i 50 sati na Autobusnom kolodvoru u Čakovcu.

Na taj se potez odlučio nakon što su mu se roditelji pretučenog dječaka i sam dječak obratili s molbom da prenese njihovo traumatično iskustvo kako aktualnoj gradskoj i županijskoj vlasti, tako i medijima, strahujući da se takvo što ne ponovi ili da se ne dogodi još gori scenarij od njihovog.

Neslužbeno saznajemo da je policija pronašla počinitelje, a riječ je o trojici maloljetnih napadača iz različitih mjesta. Više o tome policija će reći u sutrašnjem izvješću i na najavljenoj konferenciji za novinare na kojoj će biti prisutni i predstavnici Policijske uprave međimurske.

Objavljeno pismo koje smo primili od srednjoškolke otkrilo je novi veliki problem s kojim se susreću učenici putnici u našem kraju, o čemu, vjerojatno zbog straha, do sada nitko nije želio javno govoriti.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije