Huligani napali srednjoškolca: Kočila sazvao konferenciju za novinare

Nakon što smo objavili pismo srednjoškolke koja koja se u ime učenika putnika žali na maltretiranje i napade s kojima se susreću na putu od kolodvora do škole, u našu redakciju stiže informacija o još jednom napadu.

Nezavisni vijećnik u Gradskom vijeću Grada Čakovca Predrag Kočila za četvrtak 27. veljače u čakovečkom Hotelu Park sazvao je konferenciju za novinare povodom još jednog napada huligana na srednjoškolce koji se dogodio na Autobusnom kolodvoru u Čakovcu.

Kaže kako se napad dogodio 20. veljače u 18 i 50 sati. Roditelji pretučenog dječaka i sam dječak obratili su mu se kao nezavisnom vijećniku sa molbom da prenese njihovo traumatično iskustvo kako aktualnoj gradskoj i županijskoj vlasti, tako i medijima, strahujući da se takvo što ne ponovi ili da se ne dogodi još gori scenarij od njihovog.

– Potpuno je razumljiv je njihov strah za javnim istupom, pa ću vam ja pokušati prenijeti njihova i svoja razmišljanja kako o ovom nemilom događaju tako i o cjelokupnom strahu od huligana (naročito na području parka u Čakovcu i Autobusnog kolodvora) – poručuje Kočila.

NAPOMENA UREDNIKA: Kako je bilo mnogo komentara koji su širili mržnju i vrijeđali na nacionalnoj osnovi, bili smo prisiljeni maknuti ih s ovog članka. Pozivamo sve čitatelje da komentiraju konstruktivno, bez takvih tonova, vrijeđanja i psovanja.

Najnovije