U nesrećama vozač traktora i dijete na biciklu zadobili teške ozljede

Policija je proteklog vikenda zabilježila dvije prometne nesreće s ozlijeđenim osobama.

U subotu 22. veljače oko 14.20 sati u Čehovcu se dogodila prometna nesreća u kojoj je vozačica bicikla, maloljetnica s područja Međimurske županije, krećući se biciklističkom trakom ulaskom u naselje na mjestu gdje završava biciklistička traka, obavljala prelaženje kolnika s lijeve na desnu stranu, a da se prethodno nije uvjerila da to može učini bez opasnosti za druge sudionike u prometu.

Zbog toga je biciklom udarila u osobni automobil čakovečkih registracijskih oznaka, s kojim je upravljao 36-godišnjak iz Preloga. Nakon udara vozačica bicikla prevrnula se i pala na kolnik. Vozilom Zavoda za hitnu medicinsku pomoć ozlijeđena vozačica bicikla prevezena je u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje je liječničkim pregledom utvrđeno da je teško ozlijeđena, te je zadržana na liječenju.

Istog dana oko 13.30 sati u Gradiščaku se dogodila prometna nesreća u kojoj vozač traktora sa pridodanom prikolicom na kojoj je prevozio drva za ogrjev, 46-godišnjak iz Vrhovljana, brzinu kretanja vozila nije prilagodio osobinama i stanju ceste, radi čega je, krećući se niz nagib, u blagom lijevom zavoju izgubio nadzor nad upravljanjem vozilom te sišao van kolnika u cestovni jarak gdje se traktor prevrnuo, a prikolica izvrnula na bočnu stranu.

U Županijskoj bolnici Čakovec ozlijeđenom vozaču pružena je liječnička pomoć, te je utvrđeno da je teško ozlijeđen  i zadržan je na liječenju.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije