AŽURIRANO: Razbojnik vezao radnicu, zatvorio i opljačkao zlatarnicu

Osvježeno 20.2.2014. u 10:15 sati – Službeno izvješće PUM

U srijedu 19. veljače oko 19 sati u Čakovcu u Ulici kralja Tomislava, nepoznati počinitelj ušao je u zlatarnu vlasništvo muškarca iz Ivanovca i zaposlenicu rukama odgurao u stražnji prostor, te joj konopcem vezao ruke i noge i zatvorio je u prostor WC-a, nakon čega je iz prodajnog prostora i sefova ukrao zlatni i srebrni nakit.

Zaposlenici je pružena liječnička pomoć, te je utvrđeno da u događaju nije ozlijeđena. Počinitelj bi prema opisu bio muškarac obučen u plave traperice i jaknu tamnije boje, a na nogama je imao obuvene patike crvene boje.

Materijalna šteta procjenjuje se na više stotina tisuća kuna. Za počiniteljem policija intenzivno traga, te će protiv njega podnijeti kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Iz policije stiže informacija kako se u srijedu 19. veljače oko 19 sati u Čakovcu na adresi Kralja Tomislava 4 dogodila pljačka.

Nepoznati počinitelj je iz zlatarnice “Solid gold” ukrao razni nakit. Nakon očevida bit će poznate okolnosti ovog kaznenog dijela, kao i količina nakita koja je ukradena.

Policija poduzima sve potrebne radnje i traga za razbojnicima. Više informacija donosimo u suradnji s Policijskom upravom međimurskom.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije