Vozač (65) iz Dragoslavca izazvao nesreću s 2,03 promila

U nedjelju 9. veljače oko 16.55 sati u Dragoslavcu se dogodila prometna nesreća u kojoj vozač osobnog automobila čakovečkih registracijskih oznaka, 65-godišnjak iz Dragoslavca, pod utjecajem alkohola u količini od 2,03 g/kg, brzinu kretanja vozila nije prilagodio osobinama i stanju ceste (zavoj, kolnik mokar).

Zbog toga je u zavoju izgubio nadzor nad vozilom i u zanošenju djelomično prešao na prometu traku namijenjenu za promet vozila iz suprotnog smjera gdje je vozilom udario u osobni automobil sisačkih registracijskih oznaka, s kojim je iz suprotnog smjera upravljala 30-godišnjakinja iz Petrinje.

Nakon udara 65-godišnjak je vozilom sišao van kolnika i udario u zemljanu kosinu cestovnog jarka, pri čemu je ozlijeđen, te je vozilom Zavoda za hitnu medicinu prevezen je u Županijsku bolnicu Čakovec gdje je utvrđeno da je zadobio lake tjelesne ozlijede s mogućom prekvalifikacijom u teške tjelesne ozlijede. Protiv njega će se podnijeti Optužni prijedlog Prekršajnom sudu u Čakovcu.

Tijekom proteklog vikenda na cestama Međimurja evidentirane su ukupno tri prometne nesreće, od čega jedna prometna nesreća s ozlijeđenim osobama u kojoj je jedna osoba lakše ozlijeđena, te dvije prometne nesreće s nastalom materijalnom štetom.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije