Novo utapljanje: U jezeru HE Čakovec pronađen mrtav muškarac

U petak nešto poslije 14 sati stigla je dojava kako je u jezeru HE Čakovec kod mjesta Orehovica uočeno mrtvo tijelo u vodi, potvrdili su nam u policiji.

Na mjesto događaja odmah su pozvani i pripadnici JVP Grada Čakovca koji su tijelo izvukli iz vode. U tijeku je utvrđivanje okolnosti ovog slučaja kao i identiteta pronađene osobe. Neslužbeno saznajemo da je u pitanju stariji muškarac, a nagađa se da bi to mogla biti osoba s varaždinskog područja čiji je nestanak prijavljen prije desetak dana.

Više informacija bit će poznato nakon očevida. Ovo je unatrag tjedan dana drugi slučaj utapljanja. Podsjetimo, posljednjeg dana mjeseca siječnja u kanalu HE Čakovec u visini mjesta Orehovica pronađen je osobni automobil u kome se nalazila mrtva muška osoba.

Službeno izvješće PUM

U petak 7. veljače u 12.15 sati kod Orehovice, prilikom čišćenja brane HE Čakovec zaposlenici su pronašli mrtvo tijelo nepoznatog muškarca, za kojeg je naknadno utvrđeno da se radi o 50-godišnjaku iz Varaždina, čiji nestanak je 23. prosinca 2013. godine bio prijavljen Policijskoj upravi Varaždinskoj.

Mrtvozorničkim pregledom na lešu nisu pronađeni tragovi nasilja. O događaju će se podnijeti posebno izvješće Županijskom državnom odvjetniku u Varaždinu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije