DOPUNJENO: Bježali policiji pa sletjeli s ceste u Maloj Subotici

Osvježeno 22.1.2014. u 8:32 sati, službeno priopćenje PU međimurske:

U utorak, 21. siječnja u 14 sati u Totovcu u Ulici dr. Vladimira Bakarića, policijski službenici pokušali su zaustaviti osobni automobil varaždinskih registracijskih oznaka u kojem se vozač oglušio na znakove sa službenog vozila te nastavio vožnju u smjeru Čakovca.

U Maloj Subotici u Glavnoj ulici vozač je prouzročio prometnu nesreću. Zbog neprilagođene brzine kretanja osobinama ceste (zavoj) vozilom je sišao izvan kolnika i udario u dvorišnu ogradu i metalni stup. Nakon prometne nesreće vozač i putnik iz vozila pješice su se udaljili, ali su u 14.20 sati uhvaćeni u blizini prometne nesreće. U prometnoj nesreći nitko nije ozlijeđen.

Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je vozilom, prije stjecanja prava na samostalno upravljanje motornim vozilom, upravljao 21-godišnjak iz Piškorovca, dok je putnik u vozilu bilo dijete s područja Međimurske županije. U popodnevnim satima vozač osobnog automobila uz optužni je prijedlog doveden Prekršajnom sucu u Čakovcu koji mu je odredio zadržavanje do 15 dana, nakon čega je predan u zatvor u Varaždinu.

Danas (utorak) oko 14 sati u okolici Čakovca, prilikom vršenja nadzora prometa, policija PU međimurske pokušala je zaustaviti vozača koji je odbio postupiti po njihovom nalogu te počinio više prekršaja kako bi kontrolu izbjegao. Slijedila je potjera kao u filmu prema Maloj Subotici.

U potjeri je automobil sletio s ceste u Maloj Subotici. Neslužbeno doznajemo da nema ozlijeđenih, a u automobilu koji je bježao policiji su navodno bila dvojica Roma.

Očevid je u tijeku, a više informacija donosimo kasnije u suradnji s PU međimurskom.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije