Automobilom udario pješaka (51) na “zebri” i teško ga ozlijedio

U ponedjeljak 20. siječnja oko 19,15 sati u Čakovcu na raskrižju ulica Otokara Keršovanija – Vladimira Nazora – Matice Hrvatske – dr. Ivana Novaka, dogodila se prometna nesreća u kojoj se 31-godišnji vozač osobnog automobila iz Bogdanovca obilježenom pješačkom prijelazu nije približavao sigurnosnom brzinom, zbog čega je vozilom udario u 51-godišnjeg pješaka iz Čakovca koji je prelazio kolnik preko obilježenog pješačkog prijelaza, javlja policija.

Nakon prometne nesreće ozlijeđeni pješak vozilom Zavoda za hitnu medicinu Međimurske županije prevezen je u Županijsku bolnicu Čakovec gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen te je zadržan na liječenju. Protiv vozača osobnog automobila podnijet će se kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Županijski centar 112 Čakovec u današnjem izvješću izdvaja dojavu o sudaru dva osobna automobila u Čakovcu kod jednog trgovačkog centra u kojoj nije bilo ozlijeđenih i dojavu o naletu osobnog vozila na srnu, na cesti Sveti Martin na Muri – Koncovčak gdje je također zabilježena materijalna šteta.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije