Provale i krađe u kafić, trgovinu i kontejner lovačkog društva

U petak 17. siječnja oko 1.45 sati u Čakovcu u Parku Rudolfa Kropeka, nepoznati počinitelj provalio je u ugostiteljski objekt i ukrao novac iz registar kase. Materijalna šteta procjenjuje se na više stotina kuna. Dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je kazneno djelo počinio 30-godišnjak iz Strahoninca, te će se protiv njega podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Tijekom noći s 16. na 17. siječnja u Maloj Subotici u Glavnoj ulici, nepoznati lopov provalio je u trgovinu gdje je ukrao novac, video rekorder, satove i odjeću. U vremenskom razdoblju od 12. do 17. siječnja u poljskom predjelu zvanom “Klanjčec”, u blizini mjesta Pribislavec, nepoznati kradljivac provalio je u kontejner vlasništvo lovačkog društva iz Čakovca, odakle je ukrao kosilice.

Policija javlja kako je u vremenskom razdoblju od 14. prosinca 2013. do 19. siječnja ove godine u šumskom predjelu zvanom “Ivanjski Leš” kod Domašinca, nepoznati počinitelj porušio je i ukrao stabla drva jasena i graba, vlasništvo muškarca iz Novakovca. Materijalna šteta u navedenim krađama procjenjuje se na više tisuća kuna.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije