Mlada vozačica autom naletjela na dijete u Hlapičini i teško ga ozlijedila

U nedjelju 19. siječnja oko 13.50 sati u Hlapičini se dogodila prometna nesreća u kojoj 21-godišnja vozačica osobnog automobila iz Murskog Središća brzinu kretanja nije prilagodila osobinama i stanju ceste (zavoj, kolnik mokar), zbog čega je izlaskom iz zavoja u zanošenju vozilom sišla izvan kolnika i udarila u ogradu dvorišta kuće.

U nastavku kretnja vozilo je udarilo u bicikl s kojim je nogostupom, u pratnji majke, upravljalo dijete i odbacilo ga na travnatu površinu. Nakon prometne nesreće ozlijeđeno dijete vozilom Zavoda za hitnu medicinu Međimurske županije prevezeno je u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđeno pa je zadržano na liječenju. Protiv vozačice osobnog automobila podnijet će se kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu, javljaju iz policije.

Iz Županijskog centra 112 Čakovec stiže informacija kako su u nedjelju nešto prije 13 sati zaprimili dojavu o naletu osobnog vozila na biciklistu, na izlazu iz Šenkovca prema Mačkovcu. U toj nesreći ozlijeđenih nije bilo.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije