Razbili izlog trgovine pa pobjegli, vratili se i završili u rukama policije

U četvrtak nekoliko minuta nakon ponoći u Školskoj ulici u Pušćinama,  20-godišnjak i dvojica 18-godišnjaka iz Pribislavca razbili su izlog i provalili u prodavaonicu mješovite robe koja je vlasništvo poduzeća iz Varaždina, ali su zbog uključenja alarma odustali od krađe i pobjegli.

Zaposlenici prodavaonice otvor na izlogu su privremeno sanirali, ali su se počinitelji oko 3 sata vratili i ponovo kroz isti otvor provalili u prodavaonicu odakle su ukrali alkoholna pića i zbog ponovnog uključenja alarma pobjegli. Nedugo zatim policijski službenici uhvatili su ih tijekom bijega u Varaždinskoj ulici u Kuršancu i protiv njih će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Tijekom noći sa srijede na četvrtak u vremenu od 20 do 8 sati u Mačkovcu nepoznati je počinitelj provalio u ugostiteljski objekt poduzeća iz Mačkovca odakle je ukrao audio uređaje, alkoholna pića i novac. Materijalna šteta cijeni se na više tisuća kuna.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da su tešku krađu sa 6./7. siječnja od 17 do 8 sati u Trnovcu počinili 18-godišnjak iz Paraga i jedan maloljetnik. Oni su provalili u garažu i ukrali aparat za zavarivanje, elektromotor i bicikl, te  vlasnika oštetili za nekoliko tisuća kuna. Protiv njih će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije