Sveta Marija: Kradljivci ukrali nekoliko desetaka metara ograde

Policijska uprava međimurska u današnjem izvješću javlja o nekoliko krađa. U vremenu od 20. prosinca 2013. godine do 7. siječnja 2014. godine u Dravskoj ulici u Svetoj Mariji nepoznati počinitelj je na parceli koja vlasništvo poduzeća iz Goričana, demontirao sa nosača i ukrao nekoliko desetaka metara pletene žičane ograde.

Tijekom noći sa ponedjeljka na utorak u vremenu od 17 do 8 sati u Trnovcu je nepoznati kradljivac provalio u garažu iz koje je ukrao aparat za zavarivanje, elektromotor i bicikl. U vremenu od 4. do 7. siječnja u Ulici Ivana Gorana Kovačića u Čakovcu provaljeno je u ljekarnu, vlasništvo poduzeća iz Nedelišća, odakle je iz metalnog sefa ukraden novac.

U Čakovečkoj ulici u Pušćinama nepoznati lopov provalio je u spremnike za gorivo na četiri parkirana teretna vozila koji su vlasništvo poduzeća iz Nedelišća, iz kojih je istočio i ukrao nekoliko stotina litara diesel goriva. U utorak u vremenu od 13 do 19 sati u Novom Selu na Dravi u Prvomajskoj ulici nepoznati je počinitelj provalio u crkveni objekt u kojem je zatim provalio vrata na više prostorija i iz jedne ukrao novac.

Materijalna šteta u navedenim krađama cijeni se na nekoliko tisuća kuna.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije