Sramota: Mladi iz Donjeg Pustakovca godinama radili pa ih pokrali

Nepoznati počinitelj 30. prosinca provalio je u prostoriju Kluba mladih Pustakovčan koja se nalazi u sklopu Doma kulture u Donjem Pustakovcu i tom prilikom ukrao laptop, projektor, kućno kino i ruter. Materijalna šteta procjenjuje se na 10 tisuća kuna.

– Vjerovali smo da nam se nešto takvo nikad neće dogoditi i da nitko neće ukrasti ono što smo stekli organiziranjem projekata kojima smo ujedno doprinosili razvoju društva u kojem živimo. Svojim radom uvijek smo željeli stvoriti bolji svijet za nas mlade i vjerovali smo da to možemo – požalio se predsjednik Kluba Ivan Borović.

Tog dana njihova vjerovanja su se uvelike pokolebala. Netko je preko noći ukrao ono što su kroz šest godina djelovanja stekli, imovinu koja im je bila prijeko potrebna za rad.  – Osjećali smo se prevarenima. Upravo taj bolji svijet u koji smo toliko vjerovali okrenuo nam je leđa. Ostala je velika praznina u našoj sobici, ali samo materijalna. Materijalna imovina je prolazna, a sjećanja na zajednička druženja će zauvijek ostati u našim mislima. A sobica?

Ona je kroz ovih šest godina postala naš drugi dom i kakva god ona bila i što god se u njoj nalazilo uvijek ćemo se rado tamo okupljati i prisjećati se svih lijepih događaja koji su obilježili naše odrastanje. Ova provala potaknula nas je da s još više entuzijazma i volje krenemo u projekte koji su pred nama. Obećajemo da ćemo svojim djelovanjem i ponašanjem i dalje činiti život ljepšim u našem selu, općini, županiji kako za nas mlade tako i za sve mještane Međimurja – poručuju iz Kluba mladih Pustakovčan.

Ovom prilikom mole ljude da ih kontaktiraju ukoliko imaju bilo kakve informacije o provali putem njihove Facebook stranice ili na mobitel 099 821 7034.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije