Zaštitar uhvatio troje djece koja su planirala pokrasti čakovečko poduzeće

Policijska uprava međimurska javlja kako je produženi vikend prošao relativno mirno, zabilježeno je nekoliko krađa.

U ponedjeljak oko 16,30 sati u Ulici Žrtava Fašizma u Čakovcu troje djece s područja Međimurske županije škarama su napravili otvor na dvorišnoj žičanoj ogradi poduzeća iz Čakovca i sa paleta pokušali ukrasti kartonske kutije sa prodajnom robom, pri čemu su primijećeni od strane zaštitara koji ih je spriječio u krađi i jednog od njih uspio zadržati, dok su preostala dvojica naknadno uhvaćena od strane policijskih službenika.

Tijekom noći sa subote na nedjelju u vremenu od 23,30 do 5,30 sati u Kotoribi u Ulici Kralja Tomislava, nepoznati je počinitelj provalio u ugostiteljski objekt koji je vlasništvo poduzeća iz Kotoribe gdje je ukrao novac i provalio u aparat za igru iz kojeg nije ništa ukrao. U subotu oko 21,30 sati u Ulici Rade Končara u Malom Mihaljevcu u ugostiteljskom objektu, nepoznati je kradljivac iskoristio nepažnju vlasnika i ukrao mu mobitel oštetivši ga za nekoliko tisuća kuna.

U nedjelju između 16,30 i 16,45 sati u na parkiralištu u Ulici Matice hrvatske u Čakovcu nepoznati je lopov kroz otvoreni prozor suvozačevih vrata parkiranog vozila, vlasništvo državljanke Italije, ukrao novčanik u kojem su se nalazili novac i osobni dokumenti vlasnice. Materijalna šteta cijeni se na nekoliko tisuća kuna.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije