Krađa u Čakovcu, otkriveni lopovi iz Donjeg Vidovca i Piškorovca

U srijedu, 27. studenoga u vremenu od 6 do 15 sati, u Čakovcu, u Ulici kralja Tomislava, nepoznati počinitelj je provalio u stan, gdje je ispremetao stvari i ukrao mobitel i tablet. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.

Otkriveni lopovi iz Donjeg Vidovca i Piškorovca

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 18-godišnjak iz Donjeg Vidovca, počinio kazneno djelo “teška krađa”, u Svetoj Mariji u vremenskom razdoblju od 1. do 18. studenoga, gdje je iz skladišta ograđenog kruga poduzeća iz Donje Dubrave ukrao više komada rezervnih segmenata turbine izrađene od specijalnog čelika. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko desetka tisuća kuna.

Isto tako, dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 19-godišnjak iz Piškorovca počinio:

– kazneno djelo “teška krađe”, u dana 27. srpnja ove godine u vremenu od 16 do 18 sati, u Macincu, u Glavnoj ulici, gdje je u obiteljskoj kući ispremetao stvari, te ukrao domaći novac i razni nakit. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna,

– tešku krađu u pokušaju, u vremenskom razdoblju od 25. srpnja do 2. kolovoza ove godine, u Dragoslavcu, gdje je u obiteljskoj kući ispremetao stvari, ali ništa nije ukrao.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije