Policija pronašla mještane Paraga koji su krali drva po šumama

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem policija sumnja da su 40 i 23-godišnjak iz Paraga, počinili više krađa drva iz šuma vlasništvo poduzeća iz Čakovca.

U razdoblju od 25. listopada do 4. studenoga ove godine, u šumskom predjelu zvanom “Trnovec” u blizini mjesta Trnovec, porušili su i ukrali 3 stabla drva bagrema ukupne drvne mase 2,15 kubnih metara. U vremenu od 10. do 15. listopada ove godine, u istom šumskom predjelu porušili su i ukrali više komada stabala raznih vrsta drva, ukupne drvne mase 6,93 kubnih metara.

Od 1. do 10. listopada ove godine, u šumskom predjelu zvanom “Siget” u blizini mjesta Vularija, porušili su i ukrali više komada stabala raznih vrsta drva, ukupne drvne mase 2,26 kubnih metara.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da su 40 i 27-godišnjak iz Paraga u razdoblju od 1. do 10. listopada u šumskog predjela zvanom “Donje međimurje” u blizini Trnovca, iz šume koja je vlasništvo poduzeća iz Čakovca, porušili i ukrali nekoliko desetaka stabala sremze i vrbe, ukupne drvne mase 5,18 kubnih metara.

Protiv počinitelja će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije