Mali Mihaljevec: Vatrena stihija uništila garažu i auto, te zaprijetila kućama

U srijedu 30. listopada 2013. godine nešto prije 22:30 sati mještane Malog Mihaljevca probudila je velika vatrena stihija koja je uništila osobni automobil, drvenu garažu, termo izolaciju (fasadu), električnu rasvjetu kao i strujni kabel.

Prijetila je i kućama koje su na svu sreću spašene zahvaljujući vatrogascima. Scenarij kao stvoren za pokaznu vježbu vatrogasaca, no ovog puta to nažalost nije bilo tako.

“Vrlo stresna večer u malenom naselju, a ponajviše pogođenim obiteljima koje su zatražile i liječničku pomoć. Sve se zbilo jako brzo, na svu sreću uspjeli smo spasiti drugi automobil iz garaže koji bilježi manju materijalnu štetu s obzirom kakva je mogla biti da smo bili minutu sporiji”, pričao nam je potresnu priču vlasnik izgorjelog auta i garaže Dragutin Perhoč (na naslovnoj slici pokazuje štetu) drugi dan na očevidu.

Prvi na poziv su stigli vatrogasci JVP Čakovca sa navalnim vozilom i 4 vatrogasaca za rekordnih 9 minuta, a zatim i domaći DVD Mali Mihaljevec sa kombi vozilom i 5 vatrogasaca. Vatra je već bila u razbuktanoj fazi, gorjele su i rezervne gume koje su bile uskladištene na tavanu garaže. Automobilu više nije bilo spasa jer se pretpostavlja da je od njega i sve počelo, kako glasi policijsko izvješće da je najvjerojatnije električna instalacija na vozilu uzročnik požara.

Više pročitajte klikom ovdje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije