Opljačkana poslovnica Hrvatske pošte u Nedelišću!

Od strane čitatelja bili smo zasipani upitima o događanju u Nedelišću i policijskim rotirkama.

Iz Policijske uprave međimurske saznajemo da se radilo o pljački poslovnice Hrvatske pošte koja je izvršena od, za sada, nepoznatih počinitelja. Opljačkana je poslovnica u Ulici Maršala Tita 1 u Nedeilšću i to u 19.58 minuta, netom prije zatvaranja kad su se djelatnici spremali zaključavati.

Prema neslužbenim informacijama, muškarac je mršavije građe i visok oko 180 centimetara, te se s vrećom novca udaljio pješke u nepoznatom smjeru.

Više o samoj pljački donosimo ujutro u suradnji s PU međimurskom.

Dopuna PU međimurske (31.10.2013. u 9:50 sati):

U srijedu, 30. listopada u 19.58 sati, u Nedelišću, u ulici Maršala Tita, nepoznati maskirani počinitelj ušao je u poštanski ured, te uz prijetnju od zaposlenice zatražio novac. Nakon što mu je zaposlenica dala novac počinitelj se udaljio u nepoznatom smjeru.

Počinitelj bi bio:

– mlađa muška osoba, visine oko 180 cm, obučen u sivu jaknu sa kapuljačom preko glave, te licem prekrivenim podkapom sa prorezima za oči.

Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko desetaka tisuća kuna, a protiv počinitelja će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Molimo građane ukoliko su u kritično vrijeme u Nedelišću primijetili osobu koja bi odgovarala opisu ili se sumnjivo ponašala, ili pak imaju neka druga saznanja koja bi mogla pomoći otkrivanju počinitelja, da o tome obavijeste policiju na broj 192.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije