Ukraden nakit i alat u vrijednosti nekoliko destaka tisuća kuna

Policijska uprava međimurska danas izvješćuje o nekoliko krađa. U ponedjeljak, 21. listopada u vremenu od 18.40 do 19.50 sati u Pribislavcu u Livadarskoj ulici, nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću gdje je ispremetao stvari te ukrao razni nakit i mobilni telefon.

U razdoblju od 19. do 21. listopada u Nedelišću u Ulici Vladimira Nazora, nepoznati kradljivac u krugu privatnog poduzeća provalio je u alatnicu odakle je ukrao razni alat i električne kablove. Zatim je sa radnog stroja ukrao aluminijsku izolaciju, kablove i upravljačke konzole. Materijalna šteta u ovim krađama procjenjuje se na više desetaka tisuća kuna.

Tijekom noći s 20. na 21. listopada u Pribislavcu u Industrijskoj ulici, nepoznati kradljivac preskočio je ogradu privatnog poduzeća iz Čakovca gdje je provalio u spremnike dvaju teretnih vozila te istočio nekoliko stotina litara goriva.

U ponedjeljak, 21. listopada u vremenu od 9.45 do 10.30 sati u Svetom Juraju u Trnju, nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću gdje je ispremetao stvari te ukrao razni nakit i sat. Materijalna šteta u spomenutim krađama procjenjuje se na više tisuća kuna.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije