Iz skladišta čakovečkog poduzeća ukradene vreće soli i šećera

U srijedu 16. listopada u vremenu od 19 do 19.20 sati u Čakovcu u Ulici žrtava fašizma, nepoznati počinitelj provalio je u dvorište skladišta poduzeća iz Čakovca odakle je ukrao nekoliko vreća šećera i soli, javlja policija u današnjem izvješću.

Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.


Dijete kralo po Donjem Vidovcu i Donjoj Dubravi

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je dijete s područja Međimurske županije počinilo kazneno djelo “teška krađa”:

– u razdoblju od 4. do 11. listopada u Donjem Vidovcu u Ulici Ljudevita Gaja gdje je provalilo u obiteljsku kuću i ukralo razno posuđe, digitalni resiver, te raznu posteljinu i odjeću. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.

– u nedjelju 13. listopada u vremenu od 12 do 18 sati u Donjoj Dubravi u Zagrebačkoj ulici, gdje su zajedno sa 19-godišnjakom iz Donjeg Vidovca iz obiteljske kuće ukrali novac. Materijalna šteta procjenjuje se na više tisuća kuna.

Prema počiniteljima podnijeti će se kaznena prijava nadležnom Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije