Ukradeno željezo, meso, nakit, novac i pola tone oraha

Tijekom noći s 14. na 15. listopada u Čakovcu u Ulici Valenta Morandinija, nepoznati počinitelj provalio je u kiosk mesnice, vlasništvo privatnog poduzeća iz Nedelišća, odakle je ukrao domaći novac i suhomesnate proizvode.

U razdoblju od 11. do 15. listopada u Štefancu u Ulici braće Radić, nepoznati kradljivac je iz neograđenog dvorišta privatnog poduzeća ukrao oko 1100 kilograma raznih željeznih predmeta. U vremenu od 8 do 12. listopada u Palovcu u Glavnoj ulici, nepoznati lopov je iz nezaključane obiteljske kuće ukrao razni nakit.

Nadalje policija javlja kako je u razdoblju od 12. do 15. listopada u Kuršancu u Glavnoj ulici, nepoznati počinitelj sa neograđene površine zasađene stablima oraha, vlasništvo muškarca iz Varaždina, pobrao i ukrao oko 500 kg plodova oraha.

U utorak 15. listopada u vremenu od 8 do 8.15 sati, u Turčišću kod šljunčare, nepoznati počinitelj je iz nezaključanog osobnog automobila kojeg je koristio muškarac iz Domašinca, ukrao novac i osobne dokumente. Materijalne štete u navedenim krađama procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije