Iz radionice ukrali aparate i gume u vrijednosti više desetaka tisuća kuna

U vremenu od 12. do 14. listopada u Čakovcu u Ulici dr. Ivana Novaka, nepoznati počinitelj provalio je u radionicu privatnog poduzeća gdje je ukrao više komada akumulatora, automobilske gume, aparat za varenje s bocom, ručnu brusilicu i bušilicu te tračnu pilu. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko desetaka tisuća kuna, a protiv počinitelja će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu, javljaju iz PUM.

U ponedjeljak 14. listopada Policijska uprava međimurska zaprimila je obavijest ženske osobe iz Donje Dubrave da joj je iz kuće izvršena krađa novca. Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je u nedjelju 13. listopada u vremenu od 12 do 18 sati u Donjoj Dubravi u Zagrebačkoj ulici, nepoznati kradljivac provalio u obiteljsku kuću gdje je ukrao novac. Materijalna šteta procjenjuje se na više tisuća kuna.

U razdoblju od 12. do 14. listopada u Vrhovljanu u Gospodarskoj ulici, nepoznati lopov preskočio je metalnu ogradu privatnog poduzeća gdje je iz dvorišta ukrao inox ploče.

Policijska uprava međimurska zaprimila je u ponedjeljak obavijest muškarca iz Goričana da mu je s njive ukraden kukuruz. Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je sa njive u Goričanu u Cvjetnoj ulici, u vremenskom razdoblju od 15. rujna do 12. listopada, nepoznati počinitelj ručno ubrao i ukrao kukuruz. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije