Na pješačkom prijelazu autobus udario u biciklisticu

Oko 15.15 sati u Ulici Bana Josipa Jelačića u Čakovcu autobus je naletio na biciklisticu na pješačkom prijelazu, javio nam je fotografijom čitatelj portala eMedjimurje.hr.

Od glasnogovornika Policijske uprave međimurske Zdravka Kolarića saznajemo da se autobus kretao van grada te je naletio na biciklisticu u skretanju prema Špinčićeva, koja je prelazila preko pješačkog prijelaza.

Biciklistica je prevežena je u bolnicu te joj je imobilizirana noga. Ozljede koje bi mogla imati su kvalificirane kao teže, ali ona ipak nije u životnoj opasnosti. U trenutku kada pišemo članak, očevid je u tijeku.


Dopuna PU međimurske (12. rujan 2013. u 9:50 sati):

U srijedu, 11. rujna oko 15,15 sati, u Čakovcu, na raskrižju ulica Bana Josipa Jelačića i Vjekoslava Špinčića, dogodila se prometna nesreća u kojoj je vozač autobusa čakovečkih registracijskih oznaka, 47-godišnjak iz Delova, obavljao skretanje iz Ulice Bana Josipa Jelačića u Špinčićevu, pri čemu nije propustio pješakinju, 53-godišnjakinju iz Čakovca koja se kretala biciklističko-pješačkom stazom i prelazila kolnik Špinčićeve ulice preko obilježenog pješačkog prijelaza.

Zbog toga je autobusom udario u bicikl kojeg je pješakinja gurala, a pješakinja je oborena na kolnik. Vozilom Zavoda za hitnu medicinu ozlijeđena pješakinja prevezena je u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđena, te je zadržana na liječenju. Protiv 47-godišnjeg vozača podnijet će se kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije