Maskirani muškarac opljačkao kladionicu u Čakovcu

Policija javlja kako je u nedjelju 1. rujna oko 20.45 sati u Čakovcu u Ulici park Rudolfa Kropeka, nepoznati muškarac maskiran kapom ušao u kladionicu koja je vlasništvo poduzeća iz Zagreba i od zaposlenice zatražio da mu preda novac.

Nakon mu što je zaposlenica predala novac počinitelj se udaljio u nepoznatom smjeru. Počinitelj bi bio muškarac visine oko 180 cm, mršave tjelesne građe, obučen u crnu jaknu bez vidljivih oznaka, na glavi je imao crvenu kapu tzv. “fantomku” sa prorezima za oči, a na rukama crne kožne rukavice. Materijalna šteta procjenjuje se na više tisuća kuna. Za počiniteljem policija intenzivno traga.


Krađe u Goričanu i Donjem Koncovčaku

Zabilježene su i dvije krađe. U petak, 30. kolovoza poslije ponoći u Goričanu u Vrtnoj ulici, nepoznati počinitelj provalio je u ugostiteljski objekt gdje je ukrao blagajnički minimum i više komada kutija cigareta, a potom iz aparata za igru neutvrđenu količinu novca. Materijalna šteta procijenjena je na više tisuća kuna.

Policijski su službenici neposredno nakon izvršenja kaznenog djela u Goričanu zatekli 21-godišnjaka kojeg se nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja sumnja da je izvršio ovo kazneno djelo, te će se protiv njega  podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Tijekom noći s 29. na 30. kolovoza u vremenu od 22 do 8.30 sati u Donjem Koncovčaku nepoznati kradljivac je uz otključanog podruma ukrao PVC kofer u kojem su se nalazile električna freza za rezanje zidova i električna brusilica. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je kazneno djelo počinio 58-godišnjak iz Donjeg Koncovčaka, te će se protiv njega podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije