Lopovi ukrali cigarete, alkohol, mobitele i motorističku jaknu

U subotu 24. kolovoza u Donjem Kraljevcu u Kolodvorskoj ulici, nepoznati počinitelj provalio je u ugostiteljski objekt odakle je ukrao više komada šteka cigareta i alkoholna pića. Dan ranije, u petak Policijska uprava međimurska zaprimila je obavijest muškarca iz Šenkovca koji je prijavio krađu mobitela.

Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je tijekom noći s 23. na 24. kolovoza  u vremenu od 23.45 do 00.30 sati na vlaku koji prometuje na relaciji Varaždin – Čakovec nepoznati kradljivac iskoristio nepažnju njegove maloljetne kćeri i ukrao joj mobilni telefon.

U razdoblju od 23. kolovoza od 17 sati pa do 24. kolovoza do 10 sati u Športskoj ulici u Čakovcu nepoznati počinitelj je iz vitrine u trgovačkom centru koji je vlasništvo poduzeća iz Križevaca ukrao dva mobilna uređaja.

Minule subote u vremenu od ponoći pa do 3 sata u preloškoj Glavnoj ulici nepoznati kradljivac je u disko klubu sa pulta ukrao motorističku kožnu jaknu koja je vlasništvo muškarca iz Preloga. Materijalne štete u ovim krađama procjenjuju se i na nekoliko tisuća kuna.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije