Smrtno stradala ženska osoba koja se bacila pod vlak

U protekla 24 sata JVP Čakovec ukupno je zaprimila 34 poziva. Kod 5 poziva izašli su na intervenciju, 8 poziva bilo je lažnih, a kod 21 poziva nije bilo potrebe za intervencijom.

Tako je ŽC 112 zaprimio dojavu o smrtno stradaloj ženskoj osobi kod mosta preko Drave, koja se bacila pod ubrzani vlak, koji prometuje na relaciji Zagreb – Kotoriba. Željeznički promet je normaliziran u 12:45 sati.

Izdvajamo i nekoliko ostalih događaja:

Od djelatnika “Hidrotehnike” Čakovec zaprimljena je dojava da je prilikom zemljanih radova u Šenkovcu pronađena ručna granata. Granatu su preuzeli djelatnici PUM Čakovec.

Također, zaprimljena je dojava o požaru kod Ksajpe u Šenkovcu, te naletu osobnog automobila na psa u Brezovcu. Nastala je samo materijalna šteta.

Iz policije pak javljaju da su u Robadju, 6. kolovoza oko 11.27 sati, prilikom izvođenja radova djelatnici poduzeća iz Čakovca iskopali su tri minobacačke granate, zaostale iz II. svjetskog rata. Granate su na mjestu pronalaska uništili policijski službenici za protueksplozijsku zaštitu. O događaju će se podnijeti izvješće Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije