Zaključavajte vrata: Brojne provale u obiteljske kuće diljem Međimurja

Tokom vikenda zabilježene su provale u obiteljske kuće u Gornjem Hrašćanu, Maloj Subotici, Belici, Pušćinama i Murskom Središću.
 

U razdoblju između 31. srpnja i 2. kolovoza u Gornjem Hrašćanu, u Čakovečkoj ulici, nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću gdje je ispremetao stvari i ukrao razni nakit. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.
 

U petak, 2. kolovoza u vremenu od 7.40 do 14 sati, u Maloj Subotici, u Ulici braće Radić, nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću, gdje je ispremetao stvari i ukrao razni nakit. Potom je provalio u susjednu kuću gdje je također ukrao nakit. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko desetaka tisuća kuna.
 

U subotu, tijekom dana 3. kolovoza, u Belici, u Ulici kralja Tomislava, nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću, gdje je ispremetao stvari i ukrao razni nakit.
Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.
 

U subotu 3. kolovoza, u Pušćinama, u Čakovečkoj ulici, po povratku vlasnika, kriminalističkim istraživanjem utvrđeno da je nepoznati počinitelj dana 31. srpnja iz njegovog stana ukrao razni nakit i tablet računalo. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko desetaka tisuća kuna.
 

U petak, 2. kolovoza u vremenu od 2.30 do 5.15 sati, u Murskom Središću, na Trgu bana Josipa Jelačića, nepoznati počinitelj provalio je u ugostiteljski objekt vlasništvo privatnog poduzeća, gdje je ukrao domaći novac. Materijalna šteta procjenjuje se na više tisuća kuna.
 

U nedjelju, 4. kolovoza u vremenu od 9.45 do 11.30 sati, u Maloj Subotici, u Ulici dr. Ljudevita Gaja, nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću, gdje je ispremetao stvari i ukrao kameru, ručni sat, domaći novac i razni nakit. Materijalna šteta procjenjuje se na više tisuća kuna.
 

Kradljivac bicikla za nekoliko sata dolijao u ruke policije

U petak, 4. kolovoza oko 20 sati, u Čakovcu u Ulici Jakova Gotovca, nepoznati počinitelj je iz stalka za bicikle ukrao zaključani bicikl, vlasništvo muškarca iz Šenkovca. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna. Policijski službenici oko 21.40 sati na cesti između Strahoninca i Kuršanca zatekli su dijete s područja Međimurske županije kako upravlja opisanim biciklom. Bicikl je vraćen vlasniku, a prema djetetu podnijet će se kaznena prijava nadležnom Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije