Drama u Paragu: Dvojac pokušao ubiti 37-godišnjaka

U subotu 20. srpnja oko 18 sati 20-godišnjak iz Paraga i maloljetnik u Paragu su se verbalno i fizički sukobili s 37-godišnjakom iz Paraga. Nakon toga njih su dvojica otišli do obližnjeg šumarka gdje su imali sakrivenu pušku što su je nezakonito posjedovali i vratili se u dvorište gdje je 20-godišnjak prema 37-godišnjaku uperio pušku i pokušao pucati u čemu nije uspio jer je oružje bilo zakočeno.

Pušku je zatim u ruke uzeo maloljetnik i uperio je prema 37-godišnjaku, te rafalnom paljbom ispalio više komada streljiva, od čega ga je jedno pogodilo u ruku i lakše ga ozlijedilo. Maloljetnik je potom iz puške ispalio i više komada streljiva prema kući 37-godišnjaka u kojoj se u to vrijeme nalazilo više članova njegove obitelji, ali srećom nitko nije ozlijeđen, već su zrna probivši vrata završila u zidu kuće.

Počinitelji su uhićeni i predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave međimurske, te će se protiv njih podnijeti kaznena prijava Županijskom državnom odvjetniku u Varaždinu radi kaznenih djela “ubojstva”, “dovođenja u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom” i “nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari”.    

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije