Hrabra žena otkrila kradljivce, pa ih naganjala po Ivanovcu

U srijedu 17. srpnja oko 8,10 sati u Ulici Grabanica u Ivanovcu 18-godišnjak iz Domašinca i maloljetnik kroz otključana vrata su ušli u obiteljsku kuću i iz regala u hodniku ukrali tri ručna sata. Vlasnica kuće ih je primijetila, nakon čega su kradljivci pobjegli, a ona je ulicom potrčala za njima.

Građani koji su je vidjeli kako pokušava uhvatiti počinitelje obavijestili su policiju i policijski službenici brzom reakcijom su ih uhvatili u susjednoj ulici u Ivanovcu. Materijalna šteta cijeni se na više tisuća kuna, a protiv 18-godišnjaka i prema maloljetniku će se radi počinjenog kaznenog djela krađe podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Policija javlja kako je u polju zvanom “Veveršćica” kod Domašinca nepoznati počinitelj provalio u vikendicu koja je vlasništvo 68-godišnjaka iz Domašinca odakle je ukrao pribor za jelo, hranu i piće.


Uhvaćeni kradljivci

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju nad 19-godišnjakom iz Piškorovca sumnja se da je on 26. prosinca 2012. godine u polju zvanom “Šiblje” kod Novog sela na Dravi provalio u vikendicu, vlasništvo 49-godišnjaka iz Čakovca i ukrao prijenosno računalo i USB stick, čime je vlasnika oštetio za nekoliko tisuća kuna.

Nakon kriminalističkog istraživanja nad dvojicom maloljetnika sumnja se da su oni dana 14. lipnja ove godine u Mlinskoj ulici u Čakovcu provalili u skladište poduzeća iz Čakovca i ukrali dijelove sa rashladnih vitrina i vlasnika oštetili za više stotina kuna. Prema njima će se Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu podnijeti kaznena prijava.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije