Lopovi ukrali bicikl, nakit, alat, krumpir, pa čak i dva terijera

U subotu 13. srpnja oko ponoći policijski službenici su u Ulici kralja Tomislava u Čakovcu zatekli dvojicu maloljetnika od kojih je jedan kod sebe imao uređaj za navigaciju za kojeg su posumnjali da je ukraden. Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je jedan od njih uređaj ukrao iz nezaključanog parkiranog vozila u Masarykovoj ulici u Čakovcu neposredno prije nego što su zatečeni.

U razdoblju od 12. do 14. srpnja u šumi zvanoj “Podnove” kod Domašinca nepoznati počinitelj provalio je u pčelinjak koji je vlasništvo 49-godišnjaka iz Preloga. Policija javlja i o provali u šupu na obali rijeke Drave kod Gornjeg Kuršanca odakle je ukraden alat, dok je tijekom noći s 11. na 12. srpnja u vremenu od 22 do 6 sati u Ulici Matije Gupca u Pribislavcu nepoznati kradljivac iz dvorišta ukrao dva psa pasmine “američki staford terijer” i “njemački kratkodlaki terijer” koji su vlasništvo 36-godišnjeg muškarca.

Bilo je krađa i po kućama. U petak 12. srpnja u vremenu od 7 do 14 sati u Čakovečkoj ulici u Ivanovcu nepoznati lopov je ključem kojeg je pronašao ostavljenog ispod tegle za cvijeće kod ulaza otključao ulazna vrata kuće koja je vlasništvo 49-godišnjakinje te ušao u kuću gdje je ispreturao stvari i ukrao nakit.

Idućeg dana u Kalničkoj ulici u Podbrestu nepoznati kradljivac je ključem kojeg je pronašao ispod tegle za cvijeće kod ulaza otključao ulazna vrata kuće, vlasništvo 77-godišnjakinje odakle je ukrao nakit i ručni sat. U Vukovarskoj ulici u Čakovcu nepoznati počinitelj je iz nezaključane podrumske prostorije ukrao nezaključani bicikl koji je vlasništvo 64-godišnjakinje iz Dramlja.

Županijski centar  112 Čakovec zaprimio je dojave o provali u prostorije NK Krištanovec te o krađi krumpira sa polja kod romskog naselja u Orehovici.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije